Toate produsele prezentate pe acest site beneficiază de garanție oferită de importatorul produsului respectiv.
Garanția produselor este de 2 ani de la data facturării, în conformitate cu prevederile L. 449/2003. Conform reglementărilor în vigoare, clientul are dreptul de a returna un produs achiziționat online și de a primi contravaloarea integrală a respectivului produs, in termen de 15 zile calendaristice de la data recepției, fără alte condiționări suplimentare. Returul contravalorii produsului care face obiectul reclamației soluționate NU include eventualele costuri de transport percepute în comanda inițială. Costurile de expediere aferente returului cad în sarcina clientului.
Acordarea garanțiilor și returnarea produselor se realizează în conformitatea cu legislația specifică în domeniu, respectiv: Comerț electronic așa cum se precizează pe site-ul oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor în România – www.anpc.gov.ro.
Reclamațiile pentru produsele aflate în garanție se soluționează în urma procedurii de constatare a cazului de garanție, prin înlocuirea / returnarea contravalorii produsului, după caz. NU vor fi acceptate la retur, indiferent de termenul în care au fost returnate, produsele care prezintă deteriorări mecanice cauzate de acțiunile clientului, produse care prezintă urme de uzură sau care au fost utilizate necorespunzător (în alt scop decât cel destinat).
Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0736 650 072, de luni până vineri, între orele 09:00-16:00.